Reference

Rekonstrukce pavilonu E Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé

Lokalita Košumberk, ČR
Objednatel Hamzova odborná léčebna pro děti a dospělé
Termín realizace 05.2017 – 11.2017

Předmětem zakázky byla rekonstrukce pavilonu E Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé. Pavilon nyní slouží jako dětské lůžkové oddělení. Rekonstrukce realizovaná naší společností byla dokončena za 5 měsíců.

Rekonstrukce pavilonu E Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé

Výstavba výrobní haly AVAPS

Lokalita Klecany, ČR
Objednatel AVAPS s.r.o.
Termín realizace 04.2017 – 09.2017

Předmětem zakázky byla novostavba dvoulodní výrobní haly o celkové užitné ploše 2 376 m2 navazující na stávající administrativní budovu. Stavba slouží k výrobě požárních uzávěrů a kouřových zábran. Západní loď je jednopodlažní, východní loď je pak částečně dvoupodlažní s vestavbou kanceláří a linkou povrchové úpravy. Stavba byla zrealizována za 5 měsíců.

Výstavba výrobní haly AVAPS

Rekonstrukce laboratoří

Lokalita Kutná Hora, ČR
Objednatel Philip Morris ČR a.s.
Termín realizace 04.2017 – 06.2017

Rekonstrukci laboratoří společnosti Philip Morris ČR a.s. v Kutné Hoře zahrnovala komplexní rekonstrukci laboratoří, včetně výměny veškerých instalací, nových úprav povrchů a kompletací. Při realizaci této zakázky jsme se úspěšně vypořádali s velkým objemem prací na relativně malém půdorysu, což kladlo vysoké nároky na koordinaci jednotlivých činností.

Rekonstrukce laboratoří

Administrativní budova - Montážní závod Driessen Czech

Lokalita Plzeň, ČR
Objednatel Driessen Czech s.r.o.
Termín realizace 8.2016 - 1.2017

Naše společnost v současnosti realizuje výstavbu administrativní budovy včetně posílení trafostanice a opravy systému central stop v Plzni. Zakázku realizujeme pro nadnárodní společnost Driessen Czech s.r.o.

Objekt je řešen jako zrcadlový obraz stávající administrativní části haly II. etapy výstavby o rozměru 23 x 12,5 m se dvěma nadzemími podlažími v západní části zakončenými třípodlažní prosklenou věží .

Administrativní budova - Montážní závod Driessen Czech

Přístavba svařovny, stavební úpravy stávajícího objektu

Lokalita Okřínek, ČR
Objednatel CHARVÁT CTS a.s.
Termín realizace 07.2016 – 10.2016

Pro společnost CHARVÁT CTS a.s., která se zabývá výrobou nosičů kontejnerů, kontejnerů a hydraulických jeřábů byla postavena přístavba svařovny o ploše 908 m2, která navazuje na stávající 2 haly, s nimiž je propojena příčnou komunikací a kolejovou drážkou. Nosnou konstrukci haly tvoří ocelová konstrukce opláštěná sendvičovými panely. Střešní plášť je proveden skládaný doplněn třemi obloukovými světlíky. Na střeše jsou osazeny ocelové plošiny pro umístění vzduchotechnických jednotek. V hale je vybudován sociální vestavek s mistrovnou.

Přístavba svařovny, stavební úpravy stávajícího objektu

Prodejní sklad pivovaru PRIMÁTOR a.s.

Lokalita Vysokov, ČR
Objednatel PRIMÁTOR a.s.
Termín realizace 06.2016 – 11.2016

Stavba nové haly bude sloužit jako prodejní sklad produktů pivovaru Primátor. Dispozičně je hala dělena na tři části o celkové ploše 2459 m2 - vlastní sklad, navazující přístřešek zakrývající část manipulační plochy a administrativní dvoupodlažní vestavba se sociálním zázemím. V administrativní vestavbě je v přízemí umístěno zádveří, kancelář s prodejnou, sociální zázemí, ve 2. nadzemním podlaží zázemí personálu. Objekt je ze dvou stran opatřen dominantními opěrnými gabionovými stěnami. Dále jsou kolem objektu zřízeny zpevněné plochy, sadové úpravy a oplocení.

Prodejní sklad pivovaru PRIMÁTOR a.s.

Rekonstrukce fasády a střechy činžovního domu

Lokalita Praha 5 - Malá Strana, ČR
Objednatel Bytové družstvo Petřínská 18
Termín realizace 06.2016 – 11.2016

Naše společnost realizovala rekonstrukci historického objektu v Praze na Malé Straně, v ulici Petřínská. Investorem rekonstrukce bylo Bytové družstvo Petřínská 18. Rekonstrukce zahrnovala komplexní opravu střechy, rekonstrukci fasády a společných prostor domu.

Rekonstrukce fasády a střechy činžovního domu

Přístavba a stavební úpravy - SPŠ stavební

Lokalita Havlíčkův Brod, ČR
Objednatel Kraj Vysočina
Termín realizace 02.2016 – 08.2016

Pro SPŠ stavební Havlíčkův Brod byla realizována přístavba odborné učebny pro praktickou výuku včetně navazujícího dvoupodlažního objektu skýtajícího nezbytné zázemí dílny, komunikační propojení přístavby se stávající budovou školy a tělocvičnou. V objektu byly vytvořeny nové učebny, sociální zázemí a šatny. Zpevněné plochy přístavby jsou napojeny na technickou a dopravní infrastrukturu.

Přístavba a stavební úpravy - SPŠ stavební

Přestavba multifunkčního centra 2. a 3. NP

Lokalita Benátky nad Jizerou, ČR
Objednatel Město Benátky nad Jizerou
Termín realizace 02.2016 – 04.2016

Pro město Benátky nad Jizerou byla realizována rekonstrukce objektu ubytovny, ve které následně vzniklo dětské denní centrum, restaurace se špičkově vybavenou kuchyní a zázemí pro uzavřené společenské akce. Ve 2. a 3. nadzemním podlaží byly rekonstrukcí zřízeny hotelové pokoje a na části 3. NP fitness centrum.

Přestavba multifunkčního centra 2. a 3. NP

Půdní vestavba 4 bytových jednotek

Lokalita Praha 2, ČR
Objednatel Apartments Wenzigova s.r.o.
Termín realizace 2016 - 2017

Rezidence “Apartments Wenzigova” je unikátní projekt ve zcela exkluzívní lokalitě přímo v centru Prahy, který po vizuální stránce zachovává původní neoklasicistní styl budovy a kombinuje jej s moderním zázemím a provedením. Projekt nabízí bydlení nejvyšší kvality na bezpečném místě v centru Prahy. Rezidence Wenzigova 19 je zcela jedinečným developerským projektem, který vyroste přímo v srdci hlavního města na Vinohradech.

Dispozice bytů 3+kk 99,8 m2, 1+kk 30,16 m2, 3+kk 111,6 m2 + 23,88 m2 teras, 3+kk 117,62 m2 + 34,49 m2 teras.

Půdní vestavba 4 bytových jednotek

Přestavba skladové haly

Lokalita Kutná Hora, ČR
Objednatel PMI ČR, a. s. a KOMEL Reality s.r.o.
Termín realizace 09.2015 – 01.2016

Stavební úpravy za účelem změny užívání části skladu na výrobu včetně sociálního zázemí

Největší česká společnost zabývající se výrobou a distribucí tabákového průmyslu v prostoru stávajícího skladu plánovala umístit novou výrobní linku. Cílem činnosti bylo ve stávajícím skladovém prostoru, kde se nyní nacházel sklad hotových výrobků vybudovat výrobní část o ploše 2 264 m2. Zásadní byla koordinace veškerých technologických celků. Nejen v prostoru výrobní části, ale i v prostoru kondiciovaného skladu hotových výrobků a vestavku sociálního zázemí byly instalovány nové rozvody technických zařízení budov. Veškeré práce probíhaly za nepřetržitého provozu objednatele.

Přestavba skladové haly

Přístavba BD Sinkulova, Praha 4 - Podolí

Lokalita Praha 4 - Podolí, ČR
Objednatel ARTBUD s.r.o.
Termín realizace 08.2015 – 4.2016

Přístavba BD Sinkulova, Praha 4 - Podolí

Rekonstrukce výrobního závodu

Lokalita Turnov, ČR
Objednatel ONTEX CZ, s.r.o.
Termín realizace 7.2015 - 11.2015

Úprava vstupu pro zaměstnance; oprava střešního pláště výrobní haly; rozšíření manipulačních ploch, přístřešek pro vratné obaly

Rekonstrukce výrobního závodu

Nástavba půdních bytů Preslova

Lokalita Praha 5, ČR
Objednatel Summer Rain a.s.
Termín realizace 04.2015 – 11.2015

Jedná se o dostavbu půdních bytů na ulici Preslova v městské části Praha Nový Smíchov. Vybudováním vzniklo pět podkrovních luxusních bytů v atraktivní části Prahy, v bezprostřední blízkosti obchodního a nákupního centra Anděl.

Nástavba půdních bytů Preslova

Administrativní budova a úprava bývalé jídelny

Lokalita Turnov, ČR
Objednatel ONTEX CZ, s.r.o.
Termín realizace 3.2015 – 3.2016

Soubor zakázek: Administrativní budova, stavební úpravy; Úprava prostor bývalé jídelny

Pro stálého zákazníka, firmu Ontex CZ s.r.o.byla vystavěna novostavba třípodlažní administrativní budovy a stavební úpravy stávající administrativní budovy. Práce na novostavbě zahrnovaly vybudování výdejny jídel pro zaměstnance v 1. nadzemním podlaží a kancelářské prostory ve 2. a 3. podlaží.

Administrativní budova a úprava bývalé jídelny

ČOV Dambořice – stavební a zemní práce

Lokalita Dambořice, ČR
Objednatel Eco-costruct s.r.o.
Termín realizace 03.2015 – 11.2015

Intenzifikace ČOV Dambořice – stavební a zemní práce

Přestavba multifunkčního centra

Lokalita Benátky nad Jizerou, ČR
Objednatel Město Benátky nad Jizerou
Termín realizace 02.2015 – 07.2015

Přestavba multifunkčního centra, č. p. 655, Benátky nad Jizerou - 2. etapa

Přestavba multifunkčního centra

Výstavba hotelu Biltmore

Lokalita Tbilisi, Gruzie
Objednatel Dhabi Group Georgia
Termín realizace 12.2014 – 07.2016

Naše společnosti byla součástí týmu, který realizoval novostavbu hotelu Biltmore v gruzínském Tbilisi, který se stal součástí rozsáhlé celosvětové sítě Millennium Hotels Předmětem našeho plnění byla komplexní elektroinstalace, TZB, vzduchotechnika, chlazení a protipožární systém. Celkový finanční objem zakázky byl 290 miliónů korun.

Výstavba hotelu Biltmore

Výrobní haly 80 a 100 a přístavba skladu

Lokalita Turnov, ČR
Objednatel ONTEX CZ, s..r.o.
Termín realizace 09.2014 - 04.2015

Stavební úpravy výrobní haly 80, přístavba skladu; stavební úpravy výrobní haly 100

Jedná se o novostavbu skladové haly s nosnou ocelovou konstrukcí opláštěnou PUR panely. Skladová hala je dispozičně propojena se stávající výrobní halou 80, kde jsou zřízeny 2 nové vestavky, dílna a kancelář. Ve stávající hale byly provedeny opravy podlah pro umístění nových výrobních linek a otevření prostoru do útrob navazující haly.

Stavební úpravy výrobní haly 100 zahrnovaly doplnění VZT jednotek, rozvody stavebních technologií a drobné stavební práce zahrnující sádrokartonové konstrukce, výplně otvorů a zámečnické konstrukce.

Výrobní haly 80 a 100 a přístavba skladu

BD Desenská, Praha 9 Střížkov

Lokalita Praha, ČR
Objednatel Villa Violetta, s.r.o.
Termín realizace 05.2014 - 09.2016

Novostavba bytového domu v Praze 9 pro soukromého developera, zahrnující 6 bytových jednotek, společné garáže v 1. PP a střešní terasy. Zděný objekt je opatřen kontaktním zateplovacím systémem, výplně otvorů dřevěná eurookna, prosklená výtahová šachta, skleněné zábradlí.

BD Desenská, Praha 9 Střížkov
Předchozí stránka / Další stránka (2/2)
Modul: Reference